Bush Company 270 XT Markise MK2, Højre side

kr. 15.999,00

Tages hjem på bestilling

270 XT™ markisen sætter nye standarder for en fritstående skyggemarkise med hensyn til samlet styrke, vindmodstand og holdbarhed. Markisen er 2,3 m lang, vejer kun 27,8 kg og kan nemt fastgøres til de fleste tagbøjler eller kraftige bjælker med vores Heavy Duty L-beslag (2 justerbare kraftige beslag følger med forteltet).

Markisen er fastgjort til vores clamshell tagtelte med et passende, valgfrit beslag.

270 XT™ markisen tilbyder en utrolig 8 m² skygge omkring din autocamper, så du kan oprette dit køkken eller bare et skyggefuldt sidde-/chill-out område. Markisen kan sættes op af en person på cirka 30 sekunder og fjernes lige så let. Omkring forteltets inderkant er der en 50 mm tyk velcrolukning, hvortil markisevæggene (ekstraudstyr) kan fastgøres, så du kan omslutte området helt for at beskytte mod elementerne eller ekstra privatliv. Markisen fås enten på venstre side eller på højre side.

Installation af markisen 270 XT 270 XT™
markiserammen™ kræver et monteringsbeslag, der er monteret på sektionen i rustfrit stål ikke længere end 200 mm fra hængselenden. Der følger 2 robuste L-beslag med forteltet. Det andet beslag skal monteres mindst 1,3 m væk fra beslaget i hængselenden. For at montere markisen på et af vores tagtelte skal du bruge et teltbeslag til markise, som sælges separat.

Længde: 230cm

Bredde og højde: 25x25cm

Vægt: 27,8 kg

Varenummer 4AXT Kategorier , Mærke