Behrens Karry – over bål.

 

På en tur for længe siden fik vi dejlig karrygryde lavet af Michael, den er meget nem og meget velsmagende.

Du skal bruge:

Øl

Kyllingbryst 6-800g  man kan også sagtens bruge nogle cocktailpølser eller Bacon 🙂

Kokosmælk 1ds

Broccoli 1 stk

Blomkål 1 stk lille eller ½ stort

Rød peber frugt

Chili (frisk, tørret, sauce)

Ingefær

karrysuppe 1 l

Hvidløg, så mange du har lyst til

løg 2 stk

Frisk koriander

Chorizopølse ca 10cm

1/4 L fløde

Karry pulver eller rød karry pasta

Olie til stegning

 

Sådan gør du:

Tænd et godt. Åbn en øl, gerne to, og skål med en makker eller din kæreste og se hvor god du er til bål…

Varm olie i en stor gryde, smid hakket løg og hvidløg i sammen med chorizo i tern og finthakket ingefær, rør rundt et par gange til løgene er klaret og farven trækker ud af pølsen.

Smid kylling bryst i store tern i og drys med grovhakket frisk koriander. Vend dem rundt til de er næsten gennemstegt.

Smid broccoli og blomkål i og svits videre et par minutter Tilsæt salt og peber og evt chili og Karry

Hæld kokosmælk i og rør rundt. Herefter karrysuppe i og rør rundt.

Juster med fløde så suppen jævner sig.

Nu putter du peberfrugt i store tern i, de må nemlig ikke få for lang tid.

Lad suppen koge kort op og smag til med salt peber. Stil den til side og drys den med frisk hakket koriander.

 

Server med nemme fladbrød ( opskrift findes i handskerummet)

Bon appetit.

 

 

 

Thomas Møller

Mange årige overland entusiast og ejer af Moorlands.dk