James Baroud telte

Kvalitet og godt håndværk gør James Baroud tagtelte kendt over hele verden – det er lavet af overlandere til overlandere.
GARANTI: James Baroud har 5 års garanti dækker teltets hårde skal, stof, net, stempler, gearåbninger, headliner, lynlåse og madras. Vores 2-års garanti dækker låse, farve, loftventil og bærbart lys.

Grundstenen i James Baroud tagtelte er komfort, innovativt design, holdbarhed og nem håndtering.
De er produceret i Europa og betegnes af garvede overlandere, som et højkvalitets telt, hvor komforten er i top.

Tagtelt model Odyssey:
Odyssey er et tagtelt til alle formål, det perfekte valg til enhver form for camping eller overlanding. Let opsætning (kan installeres af 2 personer i en indkørsel), kan passe op til 2 voksne og 1 barn, modstandsdygtig over for de mest ekstreme miljøer, maksimal komfort fra High Density Madrassen og 100 % mørklægning, isoleret og hårdført materiale, og et af de nemmeste og hurtigste telte at åbne og lukke (1 minut).

Så uanset om du overlander alene i ørkenen eller camperer med din familie i skoven, kan du regne med James Baroud Odyssey, hvor du får god kvalitet, sikkerhed og komfort til en pris, som kan konkurrerer med det billigste på markedet.

Tagtelt model Evasion:
Blandt alle de vandret åbne telte på markedet har James Baroud Evasion tagteltet den største indvendige volumen. Det giver rigtig god komfort, hvor der fx er plads til at voksne kan sidde oprejst i hver ende af teltet. Med sine fulde 360º panoramavinduer cirkulerer luften frit gennem teltet i varmere klimaer, og giver en god nattesøvn. Teltet opsættes på mindre end 1 minut gennem fire hydrauliske cylindre, og teltet kan pakkes sammen af én person.

Til ekstreme forhold kan ventilation understøttes af det indbyggede solcelledrevne ventilationssystem. Alle James Baroud tagtelte leveres med teleskop stige med opbevaringspose, der kan fastgøres til begge sider af teltet.

HUSK:
Vælger du James Baroud tagtelt – så er prisen inkl. komfort madrasser (6,5cm) og teleskopstige med pose.

Kategorier

Brands